Doorlopend krediet

Een zeer flexibele manier van lenen is het Doorlopend Krediet. Een leenvorm die bij uitstek geschikt is voor mensen die voorziene en onvoorziene pieken in hun uitgaven willen opvangen. Van tevoren wordt met u een kredietlimiet en een termijnbedrag afgesproken. U kunt tot de afgesproken kredietlimiet onbeperkt opnemen. Zo heeft u altijd een financiële reserve. Bovendien kunt u ook eens iets meer aflossen als u dat beter uitkomt. En u krijgt bij een Doorlopend Krediet een bankpas waarmee u 24 uur per dag, 7 dagen per week, geld kunt opnemen. 

Persoonlijke lening

Denkt u bijvoorbeeld aan de aankoop van een auto, een nieuwe keuken of badkamer? Een Aflopend krediet wordt vaak gebruikt om productaankopen te financieren waarbij de gehele koopsom in één keer moet worden voldaan. Het aflopend krediet is een krediet waarbij u maandelijks een vast bedrag aan rente en aflossing betaalt over een vooraf afgesproken looptijd. 

Seniorenkrediet

Het seniorenkredit is een persoonlijke Lening, bedoeld voor mensen in de leeftijd van 65 tot 72 jaar. Er kan een bedrukg tussen € 2.250,- en € 22.750,- worden geleend. De maximale looptijd is vijf jaar. Alles wat is afgelost kan niet meer worden opgenomen. De rente is vast en u weet precies hoeveel uper maand gaat betalen gedurende hoeveel maanden. U weet dus precies waar u aan teo bent. Vóór de 74-jarige leeftijd moet de lening zijn afgelost.

Dienstverleningsdocumenten   -   Contact